jntuinen-kikker-tuinontwerp-tuinonderhoud-wapenveld-heerde-hattem-zwolle

Aanleg

Een complete tuin aanleggen of slechts kleine veranderingen realiseren, ik doe het zorgvuldig en u bent verzekerd van een goed eindresultaat.

Uitvoering & Aanleg

In de opdracht tot uitvoering is de startdatum en de verwachte duur van de aanleg vastgelegd. Ik werk zoveel mogelijk in een aaneengesloten periode, tenzij anders met u afgesproken. De aanleg van uw tuin hangt samen met een goede voorbereiding. Dit houdt in dat alle praktische zaken rond de uitvoering vooraf goed met u worden doorgenomen. Vanaf de dag dat ik daadwerkelijk start, komt u niet voor verrassingen te staan.

U hoeft tijdens mijn werkzaamheden niet noodzakelijkerwijs thuis te zijn. U kunt er van op aan dat uw tuin en omgeving in vertrouwde handen is en ik na mijn werkzaamheden de tuin opgeruimd achter laat.

De materialen die in uw tuin worden gebruikt zijn van hoogwaardige kwaliteit en het verwerken ervan gebeurt vakkundig. Een zorgvuldige en vakbekwame aanleg is immers van belang voor de levensduur van uw tuin. De werkzaamheden worden volgens afspraak uitgevoerd. Een goede nazorg en service vind ik vanzelfsprekend. Ik geef als hovenier garantie op alle werkzaamheden en de geleverde beplanting.

Heeft u vragen of een hovenier nodig? Neem dan contact met mij op voor een gratis adviesgesprek.

Loading