jntuinen-gazon-grasveld-prachtig-tuinonderhoud-wapenveld-heerde-hattem-zwolle

Onderhoud

Een tuin groeit en bloeit en moet nu eenmaal onderhouden worden. Een goed aangelegde tuin is pas een verantwoorde investering als ook het onderhoud zorgvuldig wordt gedaan door een hovenier. Achterstallig onderhoud kan op termijn hoge kosten met zich meebrengen.

Het onderhoud van uw tuin kost vaak veel tijd en energie. Het op de juiste manier onderhouden van uw tuin is een voorwaarde om de kwaliteit te behouden. Ik neem u, als hovenier, deze taak graag uit handen en kan het gehele onderhoud voor u verzorgen. U kunt hierbij denken aan de onderstaande onderhoudsvormen.

Eenmalige onderhoudsbeurt

Bij deze onderhoudsvorm bepaalt u wanneer ik uw tuin kom doen. U kunt gewoon contact opnemen met mij voor een afspraak. Ik plan het onderhoud aan uw tuin in, en kom op de afgesproken dag(en) en tijd langs.

Voor- en najaarsbeurt

Hierbij wordt in het voor- en najaar onderhoud gepleegd. Dus 2 keer per jaar werkzaamheden die bestaan uit het snoeien van heesters en bomen, ruimen van afgevallen blad, eventueel scheuren van vaste planten, bemesting en onkruid vrij maken van de borders.

Kwartaal contract

4 maal per jaar kom ik bij u langs, om zo in ieder seizoen de tuin het best in zijn onderhoud te voorzien. Van het snoeien van de hagen in de zomer tot het bemesten van de tuin in het voor-en najaar.

Jaar-rond contract

Maandelijks in het groeiseizoen en een voor- en najaarsbeurt. Met deze vorm kunt u erop vertrouwen dat uw tuin het hele jaar een representatieve uitstraling heeft. Deze vorm is uitermate geschikt voor bedrijven.

Heeft u vragen of een hovenier nodig? Neem dan contact met mij op voor een gratis adviesgesprek.

Loading