jntuinen-schets-tuinontwerp-tuinonderhoud-wapenveld-heerde-hattem-zwolle

Ontwerp

Het vormgeven vraagt om meer dan een mooi idee. Door te spelen met ruimte en licht, de keuze van de juiste beplanting, het gebruik van duurzame materialen en het benutten van kleuren ontstaat een tuin die tot de verbeelding spreekt. Of u nu houdt van een strak belijnde, weelderige of een landelijke tuin, ik ontwerp ruimtelijke tuinen met gevoel voor comfort die precies zijn aangepast aan uw persoonlijke wensen.

Ontwerp en Planvorming

Het is een uitdaging om in het ontwerp van uw tuin de balans te brengen tussen spanning en rust. Oog voor detail en gevoel voor beplanting maken een tuin, aangelegd door mij, ieder jaargetijde spannend en verrassend. Door een eigentijds ontwerp en moderne materiaalkeuze stralen mijn tuinen rust en eenvoud uit.

Wanneer u als opdrachtgever akkoord gaat, ga ik aan de hand van de opgenomen informatie aan de slag met het tuinontwerp. Bij een vervolg gesprek leg ik u het 3D schetsontwerp voor. In dit gesprek bekijken wij in hoeverre het schetsontwerp voldoet aan uw verwachtingen. Indien gewenst, wordt het ontwerp daar waar nodig voor u aangepast.

Na vaststelling van het definitieve ontwerp, bereken ik wat de kosten zijn om het ontwerp te realiseren. Het ontwerp, de kosten en de verwachte tijd voor realisatie, worden opgenomen in de offerte. U mag rekenen op een duidelijke en heldere offerte waarin tevens staat vermeld welke materialen gebruikt worden en wat de kosten (gespecificeerd per onderdeel) zijn.

Als de offerte overeenkomstig uw verwachting is, dan neem ik graag uw opdracht tot uitvoering aan en spreken we een startdatum af.

Heeft u vragen of een hovenier nodig? Neem dan contact met mij op voor een gratis adviesgesprek.

Loading